Naši partneri

Leader Plus je izgradio strateška partnerstva sa vodećim organizacijama iz Srbije i Evropske unije kao bi obezbedio menadžment, komunikacije, finansiranje i drugu ekspertizu za sektor ruralnog razvoja u Srbiji. Za uzvrat, Leader Plus i njegova mreža dele znanje i mogućnosti sa svojim partnerima proširujući njihove vidike.

Svi zajedno, naši strateški partneri pružaju podršku Leader Plus-u i LAG-ovima saradnicima u Srbiji, pružajući svake godine konsultantske usluge u vrednosti od po više hiljada evra. Ali prava vrednost partnerstava ogleda se u omogućavanju protoka talenta i sredstava između poslovnog sektora i građanskog sektora za ruralni razvoj, ubrzavajući inovacije tako da oba sektora mogu da rešavaju najveće probleme u ruralnim zajednicama u Srbiji.

Leader Plus neprestano gradi partnerstva sa vodećim organizacijama  iz Evropske unije i Srbije kako bi pružio svojim partnerima mogućnost da sarađuju sa građanskim sektorom u ruralnim sredinama. Leader Plus će sarađivati sa vama kako bi stvorio ova kreativna partnerstva. Da biste saznali više informacija o tome kako gradimo partnerstva sa drugim vodećim kompanijama i organizacijama kako bismo unapredili našu misiju i izmerili ruralne društvene inovacije i preduzetništvo, kliknite na sledeći link: Postanite naš partner.

FaLang translation system by Faboba

Learn More About Our Partners

4rwf.png 4fsynergies.png
4mdgf.png 4minextromania.png 4minpolj.png 4undp.png 4apv.png
4strd.png 4sdc.png 4rrabanat_2.png 4snatural.png
4lis.png 4fep.png 4mrrmk.png 4vrsac.png 4tacso.png
4seko.png 4kancocd.png 4ashoka.png 4blueec.png 4evpa.png
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3