IPA/RD 2014-2020 fondovi

IPA/RD 2014-2020 fondovi su pre svega mehanizam koji nam omogućava da izaberemo i pružimo podršku Leader Plus Saradnicima u bilo kojoj oblasti u svim ruralnim oblastima na teritoriji Srbije, svuda gde se spontano pojave uticajne inovacije i preduzetništvo. S obzirom da inovacije imaju tendenciju da se dese na samim granicama definicija, prioriteti i mere IPA/RD fondova nam dozvoljavaju da pružimo odgovarajući odgovor u onim oblastima u kojima je najpotrebnije intervenisati i koje su najperspektivnije.  

Kroz IPA/RD fondove, uz Venture Philanthropy pristup i drugu velikodušnu pomoć i korporativna partnerstva, imamo ambiciozan cilj da obezbedimo LAG-ovima saradnicima širom ruralnih oblasti u Srbiji pristup sredstvima u iznosu od 100,000,000€ za IPA/RD period 2014-2020.

Kako bismo ubrzali i olakšali pristup ovim fondovima i omogućili njihovo korišćenje u punom kapacitetu, Leader Plus aktivno i tesno sarađuje sa nacionalnim, pokrajinskim i lokalnim javnim administracijama kako bi im pomogao da ispune glavne preduslove i obezbede nesmetano funkcionisanje IPA/RD 2014-2020 upravljačkih i kontrolnih sistema i operativne strukture.

FaLang translation system by Faboba
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3