Naši blog postovi

EU fondovi za srpsku poljoprivredu (ponovo)

Autor Super User on .

Uvek ista, stara priča. Da li će se nešto promeniti u 2014. godini? Mi mislimo da neće, osim ako akteri koji nisu iz državnog sektora, prvenstveno sektorske OCD i ruralne opštine, pod hitno ne pritisnu administraciju i nastave da održavaju taj pritisak. Šta vi mislite?

Vlada AP Vojvodine pruža podršku LEADER-u i LAG-ovima u Srbiji

Autor Super User on .

apvgrb
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu organizovao je konferenciju "LEADER u Srbiji – perspektive u 2013. i 2015. godini", u okviru koje su izlagani predlozi za poboljšanje funkcionisanja i uticaja Lokalnih akcionih grupa (LAG-ova) u Srbiji. Devet lokalnih akcionih grupa sa dobrim potencijalom dobilo je od APV i sredstva u ukupnom iznosu od 10 miliona dinara.
 

Pilot LEADER mera 2014-2015: Inicijativa civilnog društva

Autor Super User on .

Leader mera za ruralni razvoj iz nacionalnih sredstava 2014-te i iz sredstava IPA RD 2015-te: inicijativa civilnog društva.

Lokalne akcione grupe nastale u okviru Leader Initiative Serbia (www.li-serbia.rs) udružile su se saorganizacijama civilnog društva za ruralni razvoj u okviru zajedničke misije: da podrže državnu upravu u procesu zajedničkog i javnosti dostupnog kreiranja, pregovaranja i usvajanja Mere 202 ruralnog razvoja, u okviru IPA II. 

FaLang translation system by Faboba
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3